E-accounting for FEC and activities

Funbutler’s integrated POS system simplify financial workflows for FECs and activity centers, and offer seamless e-accounting and bookkeeping integrations to enhance your financial management.

Funbutler’s integrated POS connects with over 20 leading bookkeeping systems, making it the ideal choice for FECs and activity centers across Europe. With compatibility across 20+ systems, you can streamline your bookkeeping processes effortlessly. Say goodbye to manual data entry, and let automation save you time and effort.

To connect Funbutler to e-accounting and bookkeeping, as presented on this page, you need Funbutler’s integrated POS system.

North Europe

VISMA

A cloud accounting software designed for small businesses, offering automated bookkeeping, bank reconciliations, tax management, easy reporting, visual dashboards, cash flow forecasting, built-in bank connections, and AI features. It operates in 15 countries across Europe.

Available: Sweden, Norway, Finland, and Denmark.

Fortnox

A Swedish cloud-based accounting software for small and medium-sized businesses, offering a user-friendly interface, automated accounting processes, and remote access. It integrates with Funbutler for enhanced business management.

Available: Sweden

Tripletex

Tripletex offers a flexible accounting program that includes features like invoicing, time tracking, payroll, project management, inventory, and logistics. It is customizable to suit the needs of different businesses. Tripletex supports collaboration with accountants and can be integrated with other tools like cash register solutions​.

Available: Norway

Övriga Europa

AFAS

AFAS Software tillhandahåller ett integrerat programvarupaket för HR-hantering, fakturering, inköp, redovisning och mer. Den inkluderar en ERP-lösning med finansiella, HRM, löne- och CRM-moduler, orderhantering och projektledning. Programvaran hjälper till att effektivisera företagsverksamheten och förbättra effektiviteten.

Tillgängligt: Nederländerna, Frankrike och Belgien

Asperion

Asperion är ett omfattande online-redovisnings- och faktureringspaket för frilansare, små och medelstora företag och revisionsfirmor. Den erbjuder en rad funktioner inklusive tid- och kilometerregistrering, olika faktureringsalternativ, lager- och produktionshantering samt finansiell rapportering. Systemet har också Scan-and-Recognize-teknik med OCR, automatiska bankanslutningar med stora banker och en hjälpsam supportdesk. Asperion är certifierat med årliga ISAE3402-revisioner och är tillgängligt via en mobilapp.

Tillgängligt: Nederländerna

Billit

Billit är en faktureringsplattform som automatiserar administrationen genom att koppla bankkonton för att hantera ekonomin och matcha kundbetalningar med fakturor. Den inkluderar funktioner för att skapa och skicka fakturor, behandla inkommande fakturor och spåra fakturabetalningsstatus.

Tillgängligt: Nederländerna, Frankrike, Storbritannien och Tyskland

 

Boekhouden.nl

Boekhouden.nl erbjuder användarvänlig redovisningsprogramvara med funktioner som automatiska bankanslutningar, direkt skatteanmälan och integrationer med olika tjänster. Den inkluderar adresslookups, integration med Kamer van Koophandel (KvK) och enkel hantering av onlineförsäljning från webbutiker. Programvaran ansluter också till flera programvarupartners och erbjuder verktyg för olika affärsbehov.

Tillgängligt: Nederländerna

Exact

Exact erbjuder molnbaserad programvara för små och medelstora företag och revisorer med fokus på att automatisera redovisning, ekonomi, ERP, HRM och CRM-processer. Det är marknadsledande i Benelux-regionen och stöder företag i olika utvecklingsstadier. Exacts lösningar är användarvänliga och snabbt implementerbara och ger realtidsåtkomst till viktig affärsdata. Företaget erbjuder branschspecifika lösningar, med över 675 000 företag och revisorer som använder dess produkter.

Tillgängligt:  Nederländerna, Belgien, Storbritannien, Frankrike, Tyskland  m.fl.

FactuurSturen.nl

FactuurSturen.nl erbjuder enkel onlinefakturering och grundläggande administration sedan 2008. Den har snabb fakturaskapande och bokföring, snabb offertsändning, lager- och produkt hantering, periodisk fakturering, omfattande rapporter, olika betalningsalternativ, tidsregistrering och integration med andra redovisningspaket.

Tillgängligt: Nederländerna

Informer

Informer’s e-redovisnings- och bokföringsprogramvara, prissatt till €7/månad per administration, effektiviserar samarbetet mellan revisorer och klienter i en centraliserad portal. Klienter kan enkelt ladda upp fakturor och kvitton, underlättar tidig och automatisk momsrapportering direkt till skattemyndigheterna. Programvaran minimerar fel med automatisk bokföringshjälp och optimerar kommunikationen genom en integrerad instrumentpanel. Funktioner inkluderar anpassningsbara redovisningsscheman, effektiv dataexport för skatteinlämning och detaljerade kostnadscentrumsinsikter. Förbättrad av automatisering och OCR-teknik bearbetar den effektivt uppladdade kvitton och erbjuder sömlösa bankintegreringar.

Tillgängligt: Nederländerna

Jortt

Jortt är en automatiserad online-redovisningsprogramvara som är utformad för att göra bokföring rolig och effektiv. Den har en Bookhoudbot som automatiserar upp till 99% av bokföringsuppgifterna och minskar månatlig bokföringstid avsevärt. Jortts instrumentpanel ger realtidsfinansiella insikter och skattemässig rådgivning som hjälper till att fatta bättre affärsbeslut. Den erbjuder professionell fakturering, automatiserade bankanslutningar och omfattande skattemässig rådgivning. Jortt är känt för sin teknologiska innovation och användarvänlighet och har blivit erkänt med utmärkelser som Computable Awards 2023 och MKB Proof Award 2023.

Tillgängligt: Nederländerna

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI möjliggör för FEC och aktivitetscenter att få värdefulla insikter från data, förbättra beslutsfattande, optimera verksamheten och förbättra kundupplevelsen genom användarvänliga instrumentpaneler och realtidsanalyser.

Tillgängligt: Globalt

Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 integrerar ekonomi, tillverkning, detaljhandel, leveranskedja, lager och lagerhantering. Det automatiserar rutinuppgifter, erbjuder en enhetlig informationskälla och kopplar olika affärsaspekter för bättre synlighet och beslutsfattande. Systemet har också maskininlärning och AI för insikter och strategisk planering, med möjlighet att anpassa och integrera med andra appar.

Tillgängligt: Globalt

Moneybird

Moneybird är ett onlineverktyg för hantering av ekonomin med funktioner för fakturaskapande, lagring av inköpsfakturor, skanning av kvitton och sändande av offerter. Den integrerar ekonomisk information med bankutdrag för att skapa redovisningsrapporter och betjänar främst de nederländska och belgiska marknaderna.

Tillgängligt:  Nederländerna och Belgien

Muis Software

Muis Software, en del av KING Software, erbjuder personlig, användarvänlig programvarulösningar för revisorer och entreprenörer. Med över 40 års erfarenhet erbjuder det lösningar för att automatisera klientadministration, inköp och försäljningsprocesser. Det betonar personlig service, samarbete med kunder och en omfattande förståelse för olika branscher som handel, redovisning, affärstjänster och livsmedel. KING Software har också ett omfattande återförsäljarnätverk för tillgänglighet och kundsupport.

Tillgängligt: Nederländerna

NetSuite

NetSuite molnbaserad redovisnings programvara omvandlar huvudbok, optimerar AR/AP och effektiviserar skattehantering. Den erbjuder realtids insikter, automatiserar repetitiva uppgifter och är tillgänglig var som helst. NetSuite integreras med olika affärsfunktioner, inklusive lager och HR, och anpassar sig till växande affärsutmaningar. Den kombinerar finans- och redovisningsfunktionen med överensstämmelse hantering och minskar kostnader samt ökar effektiviteten.

Tillgängligt: Globalt

Reeleezee

Reeleezee erbjuder ett användarvänligt gränssnitt för företagsägare med begränsad redovisningskunskap. Den har funktioner som bank- och e-postintegration, lagerhantering, fakturaskapande, stöd för flera företag, online-dokumentlagring, uppgiftshantering och skattehantering. Det är en molnbaserad lösning.

Tillgängligt:  Nederländerna

Rompslomp

Rompslomp är ett lättanvänt online-bokföringsverktyg för småföretagare med funktioner för fakturering, offertskapande, kostnads- och kvittohantering med scanigenkänning, tidsspårning, moms- och skatthantering med mera. Det erbjuder även en mobilapp för hantering när du är på språng.

Tillgängligt: Nederländerna

Snelstart

En lösning för små och medelstora företag som erbjuder ekonomistyrning, lagerhantering, rapportering, säkerhet och ett användarvänligt gränssnitt. Den stöder integrationer med tredjepartsapplikationer och har funktioner som fakturering, kostnadsspårning, bankavstämning och klient samarbete.

Tillgängligt: Nederländerna

Silvasoft

Silvasoft effektiviserar verksamheten med moduler för bokföring, fakturering, försäljning, lager, projektledning, tidsregistrering, personalhantering och CRM. Den är utformad för olika yrkeskategorier och branscher och erbjuder funktioner som automatiserad moms, anpassning av fakturor, order spårning och personalhantering.

Tillgängligt:  Nederländerna och Belgien

Twinfield

Twinfield är en online-redovisningsprogramvara som hanterar alla redovisningsfunktioner, från fakturering till ekonomistyrning. Den erbjuder samarbete i realtid, stöder flera företag, flera språk och flera valutor, och har funktioner som fastigheter och projektredovisning. Programvaran ger säker integration med affärssystem och stödjer datakryptering.

Tillgängligt: Nederländerna och Storbritannien

WeFact

WeFact är en digital fakturerings- och administrationsplattform som gör det möjligt för användare att skapa fakturor och offerter, behandla inköpsfakturor och få insikter i sin administration. Den rekommenderas av över 700 revisorer och är tillgänglig på nederländska och engelska.

Tillgängligt: Nederländerna

Xero

Xero är en molnbaserad redovisningsprogramvara som erbjuder ett komplett papperslöst registerhållningssystem. Den erbjuder automatiserade funktioner för bankavstämning, påminnelser om fakturor och datatagning med Hubdoc. Xero ger smarta datainsikter för informerade affärsbeslut, snabb installation med onboarding-stöd och expertrådgivning för redovisningsuppgifter. Programvaran är utformad för att spara tid för företag och säkerställa en mer effektiv ekonomisk hantering.

Tillgängligt:  Storbritannien, Irland plus 10 länder i Europa